Wij heten u welkom in ons cafe in Mijdrecht!

Wanneer u het leuk vindt om lekker te sporten en om na de wedstrijd nog even met u sportmaatje een biertje te komen drinken, dan heten wij u van harte welkom in ons cafe in Mijdrecht: Cafe De Wave. Wij hebben namelijk een cafe in Mijdrecht dat gevestigd is in een sporthal waardoor u dus het beste van twee werelden kunt combineren. Ten eerste kunt u heerlijk bij ons komen sporten en daarna, wanneer u zich heerlijk heeft kunnen opfrissen in onze douches, kunt u even naar ons cafe in Mijdrecht komen om hier te genieten van een heerlijk glaasje gerstenat of wat u ook maar zou willen drinken. In ons cafe in Mijdrecht serveren we alles waar u maar zin in kunt hebben na een lekker potje sporten. Wij hebben verschillende soorten bieren op de tap en ook op fles hebben wij een aantal heerlijke speciaalbieren. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar ons cafe in Mijdrecht om te genieten van de heerlijke sfeer die er altijd in onze gelegenheid hangt. Hier kunt u heerlijk genieten met uw vrienden van de derde helft en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer mogen verwelkomen in ons cafe in Mijdrecht. Wij bieden u tal van mogelijkheden om in ons cafe in Mijdrecht. Wilt u graag even het nieuws van de dag doornemen? Op de grote tafel midden in ons cafe in Mijdrecht vindt u een aantal kranten die u altijd even mag bekijken. Onder het genot van een lekker drankje bent u zo in een mum van tijd weer op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer naar ons stekkie wilt komen kijken. Wij beloven u dat u het er heel erg naar uw zin zal hebben!

U kunt ons cafe in Mijdrecht ook huren voor een besloten feest

Heeft u iets te vieren? Ook dan kunnen wij waarschijnlijk heel erg veel voor u betekenen. Wij kunnen u namelijk helpen met het organiseren van een feest in ons cafe in Mijdrecht. Onze locatie is daar namelijk heel erg geschikt voor en vandaar dat wij ook al heel veel mensen hebben mogen helpen met het organiseren van een feest in ons cafe in Mijdrecht. Wij hopen daarom dat u een keer bij ons wilt komen informeren naar de mogelijkheden die wij u op dit vlak allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij er alles aan doen om u van dienst te zijn en wij willen u daarom ook graag vragen om een keer te bekijken wat wij allemaal aan interessante informatie op onze site hebben weten te zetten. U zult zien dat u op Cafe-de-Wave.nl/sportcafe-Mijdrecht heel veel interessante mogelijkheden aangeboden krijgt en wij hopen daarom ook van harte dat u hier een keer van wilt komen profiteren. Wij kunnen alles regelen voor uw feest en zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag of avond zult beleven!

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen

Wilt u graag een keer een mooi feest komen organiseren in ons cafe in Mijdrecht? Dat kan natuurlijk altijd. Neem snel even contact met ons op zodat wij kunnen horen wat u graag zou willen. Wij kunnen u vervolgens helpen met:

  • het regelen van de live muziek
  • het inhuren van een goed cateringbedrijf
  • de catering op de avond of dag dat het feest gehouden wordt zelf

Wij hopen dat u snel een keer contact met ons wilt komen opnemen. Wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn! Lees meer…