Kom een keer naar onze hobbywinkel in Eindhoven!

Bent u een groot liefhebber van breien? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer te komen kijken naar het aanbod van onze hobbywinkel De Hobbytafel in Eindhoven. Wij hebben hier alles waar u behoefte aan heeft. In onze hobbywinkel in Eindhoven werken namelijk mensen die zelf ook heel erg creatief zijn en ook veel ervaring hebben met breien, dus zij weten precies welke materialen fijn zijn om mee te werken. Wij nodigen u daarom van harte uit om een keer te komen kijken welke garen wij u bijvoorbeeld allemaal zouden kunnen verkopen. Wij hebben ons best gedaan om een breed aanbod samen te stellen en wij kunnen u daarom ook garanderen dat het moeilijk is om een kleur garen te bedenken die wij niet in onze hobbywinkel in Eindhoven verkopen. Mocht u dus werken aan een bijzonder project, maar heeft u net te weinig wol van een bepaalde kleur, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Hij of zij zal u graag vertellen wat wij allemaal in ons assortiment hebben. Wanneer u de kleurcode zou willen mailen, kan dat natuurlijk ook. Onze hobbywinkel in Eindhoven is ook actief op het internet. Ga voor meer informatie daarom even naar onze site kijken. Het adres van deze pagina is Hobbywinkel-Eindhoven.nl. Hier kunt u alles vinden waar u voor uw hobby naar op zoek bent. Zoals gezegd hebben wij alles voor de liefhebbers van breien, maar u kunt ons ook inschakelen wanneer u op zoek bent naar papier voor het maken van kaarten. Ook dit materiaal hebben wij in alle mogelijke maten en kleuren. U kunt voorbeelden van deze kleuren vinden op onze site Hobbywinkel-Eindhoven.nl. Wij nodigen u van harte uit om deze pagina binnenkort een keer te komen bekijken.

In onze hobbywinkel in Eindhoven hebben we ook een breicafe!

Wilt u graag nieuwe inspiratie opdoen en vindt u het gezellig om met anderen te breien? Dan nodigen wij u van harte uit voor het breicafe dat wij in onze hobbywinkel in Eindhoven organiseren. Dit breicafe is speciaal bedoeld voor de mensen die het gezellig vinden om in groepsverband te breien en die het ook leuk vinden om nieuwe technieken aan te leren. Onder begeleiding van een zeer deskundige instructeur, zult u leren hoe u op een andere manier kunt breien of hoe u bijvoorbeeld die ene lastige trui kunt maken. U bent van harte welkom om u aan te sluiten bij dit breicafe in onze hobbywinkel in Eindhoven. U kunt meer informatie vinden over dit evenement op onze site. Wij verwijzen u daarom ook graag door naar onze site Hobbywinkel-Valkenswaard.nl. Hier kunt u zich ook opgeven voor het breicafe. Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken om dit even te doen zodat wij ongeveer weten hoeveel mensen zullen komen opdagen. Wij hopen u snel een keer in onze hobbywinkel in Eindhoven te mogen ontvangen. Wij leren u graag de fijne kneepjes van het vak en ook kunt u meteen de benodigde materialen bij ons komen inslaan.

U kunt ons assortiment ook online bekijken

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze hobbywinkel in Eindhoven te komen afreizen? Dan kunt u ons assortiment ook online bekijken. Ook hier kunt u:

  • alle soorten wol
  • vele soorten papier
  • alle benodigdheden voor bijvoorbeeld het haken

komen bestellen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op Hobbywinkel-Valkenswaard.nl mogen ontvangen. Wij helpen u graag aan nieuwe inspiratie en aan mooie materialen om de meest prachtige werken mee te kunnen maken. Lees meer…