Lees meer over een agriturismo in Noord-Italië

Als je nog wel wat inspiratie kunt gebruiken voor je vakantie, heb ik een zeer waardevolle tip voor je, namelijk een agriturismo in Noord-Italië. Veel mensen zijn hier nog niet bekend mee en dat is zo zonde, want dankzij een agriturismo in Noord-Italië heb ik de meest fantastische vakantie gehad. Een agriturismo is een boerderij met een gastenverblijf. Als vakantieganger kun je hier in een kamer of appartement logeren. Op deze manier kun je Italië op een hele nieuwe manier meemaken:

  • Beleef authentiek Italië
  • Geniet van rust en natuur
  • Comfortabel en luxe

Er is veel toerisme in dit prachtige land en dat is prima. Maar ik wilde een keer iets anders en wilde graag iets meer van het ‘echte’ Italië leren kennen. Van het authentieke land, van de manier waarop Italianen echt leven. Toen kwam een vriendin met de tip om een agriturismo in Noord-Italië te huren. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar toen zij erover vertelde, wist ik gelijk dat dit iets voor mij en mijn partner zou zijn. Ik ben online gaan zoeken op ‘agriturismo in Noord-Italië en ben een site tegengekomen waar ik precies vond wat ik zocht.

Volop genieten in een agriturismo in Noord-Italië

Het is best lastig als je online gaat zoeken op ‘agriturismo Noord-Italië’. Want je krijgt zo ontzettend veel opties, op een gegeven moment wist ik het niet meer. Ik had ook veel negatieve verhalen gelezen over mensen die niet tevreden waren over de kwaliteit. Ik was heel bang dat ik een verkeerde zou kiezen dus ik ging op zoek naar een website die betrouwbaar is en echt goede informatie zou kunnen geven. De site die je moet hebben als je een agriturismo in Noord-Italië zoekt, is https://www.myitaly.nl. Dit is een site waar je de beste agriturismo’s kunt vinden, die zijn door een Nederlandse die er woont en werkt persoonlijk geselecteerd. Al deze agriturismo’s in Noord-Italië zijn comfortabel en luxe, gastvrij, authentiek Italiaans, schoon en goed onderhouden. Dat was precies waar ik naar op zoek was, en je kunt het beste boeken op basis van de kennis van iemand die daar woont. Die weet hoe het er in werkelijkheid uitziet. Het is zo’n leuke site om te bezoeken, i kreeg er gelijk helemaal zin in. Op een gegeven moment heb ik een agriturismo in Noord-Italië gevonden die me helemaal geweldig leek en we hebben meteen besloten om ook daadwerkelijk te boeken.

Maak kennis met het authentieke Italiaanse leven

Het was zo’n bijzondere ervaring om te verblijven in een agriturismo in Noord-Italië. Het is een geweldige streek, het is er werkelijk prachtig. Maar het was vooral zo bijzonder omdat je niet in een toeristisch gebied zit, maar totale rust kunt ervaren. We hadden een auto en daardoor konden we overal heen. Maar het was ook heerlijk om gewoon ‘thuis’ te blijven en te genieten van alles wat deze agriturismo te bieden had. Het mooie was dat er ook producten vers werden gemaakt bij deze verblijfplaats. We konden gewoon mee-eten en zo kom je echt in aanraking met de authentieke Italiaanse sfeer. Ik houd ook enorm van koken en heb er heel van opgestoken. Het is voor iedereen die van Italië houdt een must om een keer zo’n bijzondere locatie te boeken. Er is veel keuze en deze accommodaties verschillen ook behoorlijk, dus je kunt er een uitkiezen die het beste bij jou past. Doe dat wel via My Italy, dan weet je zeker dat je goed zit en krijgt wat beloofd wordt. Je krijgt een goed beeld van wat wordt aangeboden, zo kun je snel genieten van een topvakantie.