Hotel Venlo

Wilt u een weekend weg? Maar weet u nog niet waarheen? Dan is Venlo een leuke tip! In deze Limburgse stad kunt u genieten van het mooie landschap en het karakteristieke centrum. En bent u ook op zoek naar een hotel in Venlo? Er zijn genoeg mogelijkheden, want het is een toeristische plaats. Maar een aanrader is Hotel Maashof. Hier kunt u zowel genieten van een diner en activiteiten als van een goed bed. De combinatie van een hotel, restaurant en een unieke dag maakt Maashof voor toeristische gasten onvergetelijk!

Hotel Maashof

Hotel Maashof is een oase van rust nabij Venlo. Hier geniet je van de rust van buitenaf, terwijl de gezelligheid van de stad om de hoek is. En hier heeft u een comfortabele plek om te overnachten. U wordt wakker met fluitende vogels in de naastgelegen bossen en met een lach van de medewerkers. En door de Limburgse gastvrijheid begint u uw dag meteen goed. Daarnaast kun u ook terecht voor een heerlijk diner. Hier geniet u van heerlijke gerechten die zijn bereik met verse seizoensproducten. En dat is het niet alleen, want u heeft een fantastisch uitzicht en profiteert van een betaalbare prijs voor goede kwaliteit.

Wilt u overnachten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u overnachten in Hotel Maashof? Dat kan! Online kunt u eenvoudig een reservering plaatsen. En dit kunt u ook meteen aanvullen met een fietsarrangement, een culinair arrangement, het toverland arrangement, een e-scooter arrangementen of een romantisch arrangement. Bij uw reservering heeft u keuze uit verschillende kamers. Zo kunt u kiezen uit een comfortkamer, een luxere kamer of een familiekamer. U leest, voor elk gezelschap is er een passend aanbod. Zo weet u zeker dat uw weekendje weg tot in de puntjes is verzorgd. En zo hoeft u zich niet druk te maken, want alles is geregeld. Dat is nog eens fijn tijdens een korte break!