Zoekt u een last minute wintersport?

go-ski - last minute wintersportDe zomer heeft dit jaar niet veel te bieden. Daarom kunnen we het ons goed voorstellen dat u dit jaar het land hebt verlaten tijdens uw zomervakantie. Denkt u er hetzelfde over in de kerstvakantie? Dan kunt u een last minute wintersport boeken. Houdt u in dat geval onze website alvast scherp in de gaten want tegen die tijd staan er waarschijnlijk diverse interessante reizen op. U vindt de laatste en goedkoopste last minute wintersport op www.go-ski.nl. Wist u dat het ook zeker mogelijk is om in de zomer een last minute wintersport te doen? Want er zijn zelfs in Europa plekken waar u het hele jaar kunt skiën:

  • Bijvoorbeeld in de Kaukasus
  • Maar is u dat te ver? Dan gaat u toch gewoon naar Saas Fee in Zwitserland!
  • En uiteraard kunt u overal indoor skiën.

Maar in de winter een last minute wintersport uitzoeken is traditioneler en dan krijgt u echt dat kerstgevoel. En ook al gaat u niet in december, het maakt ons niet uit. Gevoelsmatig is december de wintermaand. Maar niets is minder waar want januari en februari zijn zeker in Nederland koudere maanden. We raden het u aan om juist in het nieuwe jaar op wintersport te gaan zodat de kans op een witte piste het grootst is. Haalt u de ski’s en snowboarden maar uit het vet en plan uw reis via onze website.

We bieden diverse last minute wintersport vakanties aan

Een last minute wintersport is heerlijk om te doen met het hele gezin. Ook vriendengroepen zoals sportverenigingen of studentenverenigingen kiezen steeds vaker voor een last minute wintersport. Dan gaat het echter wel om grote aantallen vakantiegangers dus in dat geval raden we het u wel aan om een groot resort te zoeken. Maar dit soort reizen worden vrijwel altijd ver van te voren uitgezocht. Een last minute wintersport doet u eerder als u opeens vrij van werk krijgt en u met uw gezin of een klein groepje vrienden lekker wilt skiën, sleeën of snowboarden. Voor de kleinsten onder ons zijn er skilessen en u kunt zelf de gevaarlijke zwarte piste gaan proberen. Denkt u er wel aan om zonnebrandcrème mee te nemen op uw reis? Veel mensen denken hier niet aan en komen met een zwaar verbrand gezicht terug. Want dit is ongeveer het enige deel van uw lichaam dat niet is afgedekt door kleding. Omdat u zo hoog in de bergen zit krijgt u te maken met een ander klimaat. Weliswaar is het volop winter en zal het in de nacht sneeuwen, overdag worden zomerse temperaturen gehaald en schijnt de zon de hele dag recht in uw gezicht.

Houd onze website scherp in de gaten!

We updaten onze last minute wintersport reizen veelvuldig. Bookmark daarom onze site, www.go-ski.nl, zodat u zelfs op het laatste moment nog een goede last minute wintersport kunt vinden. We bieden bijvoorbeeld op dit moment diverse reizen aan naar Brixental, Val Thorens en de Dolomieten. Maar dat aanbod kan zo weer veranderen. Weliswaar zal u vrijwel altijd via onze website in een bekend Oostenrijks gebied een last minute wintersport kunnen vinden, de beschikbare chalets en hotels variëren echter wel. Het is te hopen dat u geen hoogtevrees hebt of dat u last krijgt van hoogteziekte. Als u boven de 2500 meter gaat sporten en overnachten dan moet u eerst even een dagje acclimatiseren. Het kan gevaarlijk zijn om direct naar beneden te skiën omdat wij als Nederlanders niet gewend zijn om op dergelijke hoogtes te leven. De luchtdruk is anders en het ademen gaat moeilijk. Vergeet deze tip dus niet!