Wilt u op survival in Brabant?

Voor veel groepen, teams en bedrijven is het erg leuk om eens te overwegen om op survival in Brabant te gaan. Via ons bedrijf Rocks N Rivers kunt u ontzettend veel verschillende activiteiten boeken die u met een groep kunt uitvoeren. Wij focussen ons op samenwerken, duurzaamheid en avontuurlijk genieten in de buitenlucht. In deze hoedanigheid bieden wij onze klanten vele mogelijkheden aan om in de natuur teambuilding te gaan doen. Wij zijn er zowel voor bedrijven en scholen, maar ook zeker voor particulieren. Als u op survival in Brabant wilt gaan dan kunnen wij dit u dus zeker aanbieden. Wij beschikken namelijk over een klim en avonturenbos in de buurt van Goirle. Hier kunt u bijvoorbeeld gaan klimmen, spannende tochten maken of mountainbiken. Door het prachtige terrein samen te verkennen en tussendoor leuke opdrachten te doen is het altijd goed voor de teamsfeer. Survival in Brabant hoeft bovendien bij ons helemaal niet duur te zijn. Via onze website kunt u eenvoudig de opties kiezen die u wilt en wij geven u dan snel een goede prijsopgave. Naast de survival in Brabant kunt u bij ons ook vele groepsactiviteiten in de Ardennen boeken. In deze prachtige omgeving in Belgiƫ kunt u bijvoorbeeld gaan kamperen of in prachtige huizen overnachten terwijl u overdag een breed scala aan activiteiten kunt doen.

Survival in Brabant voor een ieder

Bijzonder is dat wij van Rocks N Rivers ons niet alleen maar richten op bedrijven, of juist alleen op kinderen, maar voor iedereen het juiste pakket in de aanbieding hebben. U kunt zelf erg veel samenstellen en daarom altijd precies de juiste survival in Brabant vinden. Ook voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers bieden wij vele opties, maar ook slechtzienden of wat oudere mensen kunnen bij ons vele leuke buitenactiviteiten vinden. Uiteraard richten wij ons bij de bedrijfsuitjes erg op teambuilding en op samenwerken, maar dit vergeten wij ook bij de schoolgroepen niet! De survival in Brabant zal u daarom altijd een beter werksfeer of schoolsfeer opleveren en heeft daarom zeker een toegevoegde waarde. Daarnaast is het natuurlijk gewoon erg leuk en gezellig om er met zijn allen op uit te gaan en te genieten van leuke en spannende activiteiten in de buitenlucht. Voor bedrijven bieden wij daarnaast ook vergaderarrangementen aan waarbij u eens op een andere locatie vorderingen kunt maken binnen uw bedrijf of juist met andere bedrijven in gesprek kan gaan. Qua schoolkinderen is het zowel voor basisscholen als voor het middelbare onderwijs leuk om bij ons langs te komen. Voor elke leeftijdscategorie hebben wij de juiste evenementen. Voor een compleet overzicht van alles wat wij van Rocks N Rivers u kunnen bieden kunt u het beste even de website bekijken. Hier kunt u bijvoorbeeld ook zelf een survival in Brabant samenstellen met activiteiten die u leuk of leerzaam lijken.

Buiten spelen en leren op diverse locaties

Als u bij ons een survival in Brabant wilt boeken dan kan dit op diverse locaties in de regio. Wij kunnen namelijk gebruik maken van de volgende locaties:

  • Natuurpoort de Roovertsche Leij in Goirle
  • Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek
  • Livingstone Land Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Daarnaast organiseren wij ook activiteiten en groepsreizen in de sneeuw in Oostenrijk en zoals eerder al te lezen viel kunt u bij ons ook diverse opties in de Belgische Ardennen reserveren. Daarnaast is het goed om te weten dat wij zowel voor erg grote groepen van een paar honderd man, maar ook voor kleinere groepen van enkele tientallen mensen, erg geschikt zijn. Bekijk dus gerust ons aanbod qua survival in Brabant of de andere opties eens!