Terugkerende longontsteking?

Ik heb nooit geloofd dat antibiotica gezond zijn voor een mens, maar als je een ontsteking hebt, ontkom je er niet aan. Bij mij ging het om terugkerende longontsteking. Het is zo frustrerend dat de reguliere medici niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is. Als ze niets zien op hun foto’s en in hun labresultaten, dan ben je verloren. Althans dat dacht ik totdat ik kennismaakte met de zouttherapie van haloclinic. Zouttherapie bleek de oplossing voor mijn terugkerende longontsteking.

Pak je terugkerende longontsteking aan

Op een gegeven moment kreeg ik last van een verkoudheid. Ik had elk jaar wel een keer last van een keel- of neusverkoudheid, dus ik maakte mij in eerste instantie geen zorgen. Deze keer verhevigde de verkoudheid echter en ik kreeg er koorts bij. Ik ben naar de huisarts gegaan en hij stuurde mij direct naar het ziekenhuis om een foto te laten maken en bloed te laten prikken. Naar aanleiding hiervan werd duidelijk dat ik een longontsteking had waarvoor een antibioticakuur werd voorgeschreven. Deze kuur deed wat hij moest doen en ik werd snel beter. Na een paar weken werd ik opnieuw ziek en bleek ik een terugkerende longontsteking te hebben. Weer werd een foto genomen en heb ik bloed laten prikken. Ik moest alweer een antibiotica kuur nemen. Dit proces herhaalde zich daarna nog drie keer binnen een half jaar. De longarts van het ziekenhuis gaf me verschillende soorten penicilline maar die konden de terugkerende longontsteking niet de kop indrukken. Ik moest een scan laten maken, maar daarop was niets te zien. Ik ben voor een second opinion naar een ander ziekenhuis gegaan, maar daar kwam ook niets uit. Blijkbaar was de oorzaak van mijn terugkerende ontsteking een onzichtbare voor de artsen. Je gaat uiteraard zelf ook zoeken op het internet en daar kwam ik terecht op de site van haloclinic. Na een gesprek met de eigenaar besloot ik de Halotherapie een kans te geven om mijn terugkerende longontsteking te genezen. Ik moest zes dagen per week, drie weken lang een uur in de “zoutkamer” verblijven. De eerste week werd het erger, de tweede week kwam er allerlei rotzooi los uit mijn longen en vanaf de derde week begon ik me elke dag beter te voelen. De zouttherapie brengt een diepgaande reiniging van het gehele luchtwegsysteem teweeg. Dit alles gebeurt op honderd procent natuurlijke manier en zonder medicijnen en dus zonder bijwerkingen. Sindsdien maak ik gebruik van Halotherapie in de herfst- en wintermaanden. Ter voorkomen van een terugkerende longontsteking, maar ook om lekker te ontspannen.

Halotherapie bij haloclinic

Halotherapie of zouttherapie is dus een krachtige en natuurlijke behandelmethode voor de luchtwegen en de huid. Het kan helpen bij terugkerende longontsteking, maar ook bij bijvoorbeeld de volgende aandoeningen:

  • astma
  • psoriasis
  • bijholteontsteking
  • hooikoorts
  • COPD

Het is bekend dat de zouttherapiebehandeling zich richt op de kern van alle ontstekingen van de luchtwegen en zorgt voor vernietiging van bacteriƫn en een snel herstel van gezondheidsklachten. De therapie helpt het afweersysteem te herstellen en terug op te bouwen. Bij haloclinic.nl Nederland bootsen ze het microklimaat van een natuurlijke zoutmijn/-grot na in de zoutkamers te Zaandam en Heemstede. Een eerste sessie is gratis en vrijblijvend.