Pokemon kaarten kopen 

Volgende week is het zoontje van mijn broer jarig. Mijn broer heeft twee zoontjes en de oudste die wordt volgende week acht jaar oud. Het zijn erg leuke jongens en ik kan goed met ze opschieten. Naast mij hebben ze alleen maar tantes, ik denk dat ze daarom graag met mij optrekken. Ik zie mijn broer en zijn twee zoons elke twee weken. Mijn broer en zijn vriendin werken allebei en kunnen niet altijd op de jongens passen als ze uit school komen. Op school hebben ze op woensdag een halve dag, waardoor ze al vroeg uit zijn. Vaak komen ze dan bij mij langs en pas ik op ze op. Ik werk als zelfstandige en kan daardoor mijn eigen tijd indelen. Op deze manier kan ik mijn broer en zijn vriendin helpen en ik vind het leuk om op de jongens te passen. Vaak gaan we wat leuks doen, zoals buiten voetballen, naar de film, of dat soort dingen. De jongens zijn allebei helemaal weg van Pokemon en willen vaak Pokemon op televisie zien, of een spelletje van Pokemon spelen. De Pokemon kaarten vinden ze geweldig en nemen ze vaak naar mijn huis mee. Ze laten dan vol trots zien welke kaarten ze hebben en welke het beste is. Soms gaan ze Pokemon kaarten kopen van hun zakgeld en neem ik ze mee naar de winkel. Vaak laat me broer dan van te voren weten of ze Pokemon kaarten mogen kopen en hoeveel. De kaarten ruilen ze ook met klasgenoten, of spelen ze kaartspelletjes mee. Ze hebben me wel eens uitgelegd hoe het werkt, maar zo een spel is niets voor mij. 

Pokemon kaarten kopen voor een verjaardag

Ik vroeg mijn broer wat mijn neefje voor zijn verjaardag wil en hij zei dat mijn neefje het alleen maar over Pokemon kaarten had. Hij wil graag een speciaal soort kaarten, dit type is de nieuwste versie. Ik let eigenlijk nooit op wanneer de jongens Pokemon kaarten kopen. Zij zoeken altijd uit welke ze willen hebben en die Pokemon kaarten kopen ze dan. Ik besloot om naar de winkel te gaan waar ze vaak Pokemon kaarten kopen, het leek mij logisch dat ze daar de kaarten hadden. Maar helaas kon ik de kaarten niet vinden. Toen ik het aan de verkoper vroeg zei hij dat zij ze nog niet hadden, maar dat ze waarschijnlijk over een aantal dagen binnen zouden komen. Ik wist niet of ik de kaarten dan op tijd zou hebben voor zijn verjaardag en ging online kijken. Ik kwam de website pokemonkaarten.nl tegen en hier zag ik meteen een promotie over de kaarten die ik zocht. De kaarten zijn van een nieuwe versie en zouden pas drie dagen later gelanceerd worden. Vanaf die datum zijn ze pas landelijk te koop. Maar op de website kon ik al de Pokemon kaarten kopen en dan zouden ze binnen komen op de lanceerdag. Dit kwam mooi uit, want dat is twee dagen voor mijn neefje zijn verjaardag.  

De kaarten kwamen gisteren binnen

Gisteren kwamen de kaarten binnen zoals vermeld stond op de website. Dat komt goed uit, ik heb ze nu vlak voor zijn verjaardag. Ik denk dat Pokemon kaarten kopen op deze website een goede keuze was, zo wist ik zeker dat ze op tijd binnenkwamen. Misschien zou de winkel de kaarten nog niet hebben als ik daar langs zou gaan en dan zou ik geen cadeautje hebben. Pokemon kaarten kopen bij Pokemonkaarten.nl is een aanrader

  • Online bestellen is erg gemakkelijk
  • Ze hebben verschillende promoties
  • Hebben een gemakkelijke en duidelijke website