Het Turkije visum vraagt u aan via Evisumdienst.nl

Om Turkije binnen te komen heeft u een visum nodig. Dat is belangrijk om te weten, want zonder visum wordt u de toegang tot het land geweigerd. Zorg er dus op tijd voor dat u voor het bezoeken van Turkije een visum hebt aangevraagd. Hiervoor gaat u naar Evisumdienst.nl. Op deze site wordt ook antwoord gegeven op belangrijke vragen, zoals:

  • Wat heb ik nodig om voor Turkije een visum aan te vragen?
  • Hebben kinderen ook een visum nodig?
  • Hoe lang is het visum geldig?

Voor deze en andere veel gestelde vragen, gaat u naar de website. Hier vindt u uitgebreide informatie. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u zo snel mogelijk voor Turkije het visum aanvragen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Regel het Turkije visum online

De schoolvakanties zijn alweer achter de rug, maar dat betekent natuurlijk niet dat u niet meer op vakantie kunt gaan. Juist nu is het een perfecte tijd om er fijn tussenuit te gaan, omdat u de kans loopt niet meer met het massatoerisme te maken te krijgen. Bent u erg gesteld op uw rust, dan is het een goed idee om nu nog lekker op vakantie te gaan. Kies dan bijvoorbeeld voor het mooie Turkije. In dit land is het op het moment nog steeds heerlijk warm. Daar waar u in het hoogseizoen nog te maken krijgt met overbezette stranden, hoeft u daar in deze tijd van het jaar absoluut niet bang voor te zijn. Turkije heeft prachtige stranden en helderblauwe wateren. Boekt u een vakantiehuis waar een zwembad bij zit, wat meestal wel het geval is, dan kunt u de hele dag lekker in uw eigen bad dobberen. Hoe lekker is het dan om in de late avonduurtjes nog even een verfrissende duik te nemen en ondertussen te genieten van de stilte en de natuur. Wilt u afreizen naar dit land, dan is het wel belangrijk om alles te hebben geregeld wat u moet regelen. Heeft u huisdieren, dan moet u bijvoorbeeld zorgen dat daar een oppas voor is gevonden. Ook voor de planten in uw huis wilt u vast een goede oppas vinden. Natuurlijk heeft u ook lekkere zomerse kleding nodig. Kies ervoor om een dagje lekker te gaan shoppen en thuis te komen met tal van leuke shirts, jurkjes en rokjes. Deze nemen praktisch geen plek in in uw bagage, dus laad de koffer maar lekker vol. Bovenal is het belangrijk om te weten dat u voor Turkije een visum nodig heeft. Het is een must om voor Turkije een visum bij u te hebben, omdat u anders gewoon het land niet in komt. Vroeger was het nog mogelijk om in Turkije een visum te regelen, dus wanneer u al was geland op het vliegveld. Tegenwoordig is dat niet meer mogelijk. U kunt dus niet in Turkije een visum aanvragen op het vliegveld. Deze moet u tegenwoordig online aanvragen.

Waar u rekening mee moet houden

Voor Turkije een visum aanvragen, dat doet u via de website Evisumdienst.nl. Via deze site heeft u binnen een paar minuten het visum geregeld. Let er voorafgaand aan de aanvraag wel even op dat u een geldig legitimatiebewijs of paspoort heeft. Dat betekent niet dat deze alleen nog geldig moet zijn tijdens uw kortdurende vakantie, maar dat deze nog veel langer geldig dient te zijn. Het visum dat u heeft aangevraagd is uiteindelijk 180 dagen geldig. Dat betekent niet dat u dus ook zoveel dagen in het land moet verblijven natuurlijk. Wel is het hierdoor mogelijk om binnen die 180 dagen meerdere keren Turkije te bezoeken.