Groepsaccommodatie Twente

Wil jij met je partner, kinderen en hun relaties een weekendje weg? Of zoek je een leuk adres voor een vakantie met je vriendengroep? Kies dan voor een groepsaccommodatie te Twente! Als je met meer dan zes personen ergens wilt overnachten, dan heb je helaas vaak maar weinig opties. Veel vakantiehuisjes zijn immers voor slechts vier of zes mensen geschikt en als je zoekt op accommodaties voor meer personen, dan kom je vaak al snel terecht bij locaties met grote slaapzalen. Voor een schoolkamp prima geschikt, maar niet echt ideaal met meerdere volwassenen. Kies je voor Gastenboerderij De Ziel, een groepsaccommodatie te Twente, dan heb je het comfort van een appartement terwijl je er toch met een groep van maximaal twaalf personen terecht kunt. Zo kun je heerlijk slapen en gezellig bij elkaar zijn, zonder dat je meerdere huisjes hoeft te huren, waarbij je altijd het risico loopt dat ze niet naast elkaar staan en het daardoor lastig is om even bij elkaar te zijn. Kies je voor deze groepsaccommodatie in Twente, dan kun je dus met je hele gezelschap in één gebouw verblijven, zonder dat je op slaapzalen hoeft te slapen of steeds tussen huisjes heen en weer hoeft te lopen!

De Ziel; zeer geschikte groepsaccommodatie Twente

De Ziel is dus een middelgrote groepsaccommodatie in Twente, die het comfort biedt van een luxe bed and breakfast. De accommodatie bevindt zich in een omgebouwde boerderijk, waar vier gastenslaapkamers zijn ingericht. Deze beschikken allemaal over een toilet en douche. In iedere kamer is een heerlijk comfortabel bed te vinden en in twee van de verblijven is ook nog een slaapbank aanwezig, om het aantal slaapplaatsen naar vier te brengen. Uiteraard staan er ook stoelen en een tafel, zodat je als je wilt comfortabel wat tijd in je eigen slaapkamer door kunt brengen. Voor gezamenlijke activiteiten en ontmoeting is er in deze groepsaccommodatie te Twente een grote huiskamer. Hier kun je met de hele groep bij elkaar komen en kun je met elkaar eten aan de grote antieke eettafel. In de volledig ingerichte keuken kunnen jullie zelf jullie maaltijden bereiden, maar je kunt het ontbijt ook door de beheerders laten verzorgen. Zij stellen dan een heerlijk ontbijt voor jullie samen, dat bestaat uit:

  • verse broodjes
  • eigen gemaakte jam van fruit uit de tuin rond de boerderij
  • diverse streekproducten
  • eitjes van de eigen kippen

Zo heb je dus verschillende opties en dat maakt dat je jullie verblijf in De Ziel, groepsaccommodatie in Twente, helemaal naar eigen wens in kunt richten!

Prachtige omgeving

Niet alleen het comfort en de luxe van de gastenboerderij is reden om te kiezen voor De Ziel, je kiest ook voor deze groepsaccommodatie om Twente te verkennen. Het is hiervoor een ideale uitvalsbasis, vanwege de zeer gunstige ligging nabij het plaatsje Diepenheim. Veel mensen zullen wel weten dat de Twentse regio prachtige natuur te bieden heeft, variërend van open vlaktes tot dichte bossen. Dit gebied leent zich daardoor uitstekend voor het maken van wandelingen of voor tochtjes op de fiets. Daarnaast is het zo dat er verschillende leuke plaatsen vanuit deze groepsaccommodatie in Twente bezocht kunnen worden. Er zijn diverse leuke dorpjes in de buurt en ook de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen op niet al te grote afstand. Er is dus in de omgeving genoeg te doen en voor ieder wat wils! Of je nu houdt van natuur of cultuur, van rust of gezellige drukte, je kunt altijd je hart ophalen in de omgeving. Ook daarom is De Ziel dus een uitstekende keus als je een groepsaccommodatie in Twente zoekt!