Groene vakantie vieren

Ben jij ook zo toe aan rust en wil je er eens even heerlijk tussenuit? Kies dan voor een groene vakantie in Nederland. Veel mensen kiezen ervoor om als zij een reis gaan maken, naar een stad te gaan of rond te reizen. Het spreekt voor zich dat dit veel mogelijkheden biedt en dat het af en toe zeker leuk is om zo er tussenuit te gaan, maar echt tot rust kom je dan vaak niet. De drukte van de steden zorgt er vaak voor dat je niet helemaal ontspant, hoe heerlijk je het ook kunt vinden om in de stad te zijn. Een groene vakantie, waarmee we bedoelen een vakantietrip in een groene omgeving, zorgt er daarentegen gegarandeerd voor dat je weer helemaal tot rust komt. Mensen onderschatten vaak het helende effect dat de natuur op ons lichaam heeft. Alleen de frisse licht en de groene kleuren van de natuur zorgen er al voor dat je rustiger wordt. Als je dan ook nog eens een goede balans weet te vinden tussen bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen en helemaal niets doen, dan kan een groene vakantie er dus zeker voor zorgen dat jij je weer als herboren voelt.

Groene vakantie in Nederland

Wil jij een groene vakantie vieren, dan kun je dit vanzelfsprekend op heel veel plekken in de wereld doen. Er zijn immers in alle uithoeken schitterende landschappen te vinden, waar je ook maar naartoe gaat. Maar waarom zou je ver reizen als je ook gewoon in Nederland kunt genieten van prachtige en rustgevende natuur? Veel mensen vergeten dat ook ons eigen land schitterende natuurgebieden heeft die de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Het grote voordeel van een groene vakantie in ons eigen kikkerlandje is dat je niet ver hoeft te reizen om op de plek van bestemming aan te komen en dat is natuurlijk erg prettig. Reizen is erg vermoeiend en de terugreis kan er daardoor voor zorgen dat als je van een verre bestemming komt, je bij thuiskomt al niet helemaal uitgerust meer bent. Kies jij ervoor gewoon in Nederland te blijven, dan heb je hier geen last van. Je kunt bovendien gewoon zo eten als jij gewend bent en je hebt geen last van tijdsverschil, wat voor je lichaam ook wel zo prettig is. Er is dus veel voor te zeggen om af en toe eens een groene vakantie in eigen land te vieren.

De Lutte in Twente

Waar kun je hier nu een heerlijke groene vakantie beleven? Daar lenen zich natuurlijk verschillende regio’s voor, maar een uitstekende keus is de plaats De Lutte in Twente. Hier vind je Hotel ‘t Kruisselt, vanaf waar je de mooiste plekken van dit deel van Overijssel kunt ontdekken. Kies je voor een verblijf in dit hotel, dan ben je verzekerd van:

  • rust
  • ontspanning
  • natuurschoon

Vanuit het hotel heb je al uitzicht op het vele natuurschoon dat de omgeving te bieden heeft en ga je de deur uit, dan kun je je hart ophalen aan de klaterende beekjes, het gevarieerde coulisselandschap en de prachtige dorpjes in de regio. Hier beleef jij je groene vakantie dus op het best. En heb je een dag geen zin om er op uit te trekken? Dan kun je bijvoorbeeld een boek lezen op het tuinterras dat op het zuiden gelegen is. Ben je meer in de stemming voor wat doen, dan kun je een potje golf spelen of jeu de boules op de banen die bij het hotel horen. Hotel ‘t Kruisselt in De Lutte in Twente is dus een uitstekende locatie voor het vieren van een groene vakantie!