Een vakantiehuis op Mallorca, iets voor u?

Wilt u graag een vakantiehuis boeken? Mallorca is dan misschien wel iets voor u. Zeker als u van zon, zee en strand houdt want de Balearen zijn dan voor u absoluut erg geschikt. De andere twee grote eilanden van deze Spaanse groep in de Middellandse zee zijn natuurlijk Ibiza en Menorca. Of u nu een vakantiehuis op Mallorca zoekt of op één van deze overige twee eilanden, bij Eurocottage zult u slagen. Overigens is Mallorca met als hoofdstad Palermo wel verreweg het grootste eiland van de drie. Ibiza staat misschien meer bekend als waar feesteiland waar een hoop dronken studenten op afkomen. Als u liever wilt genieten van de natuur en dus liever niet de drukte opzoekt, dan raden we het absoluut aan om een vakantiehuis op Mallorca te boeken. U kunt bijvoorbeeld fietsen, een auto of scooters huren om het eiland in al haar facetten te bewonderen. Geniet van de woestijnachtige heuvelachtige landschappen maar ook van de helderblauwe zee. Het eiland wordt vrijwel geheel omringt door stranden zodat het u ongetwijfeld wel zal lukken om een rustig stuk strand te vinden. Zorgt u er trouwens wel voor dat u zich goed insmeert? Het kan er behoorlijk heet worden, zeker als u bij hoogzomer een vakantiehuis op Mallorca gaat bezoeken. Zonnebrandcrème is absoluut aanbevolen, of u nu bij uw vakantiehuis op Mallorca of op het strand gaat zonnen of zelfs gaat zwemmen.

Kies voor de zon, kies voor een vakantiehuis op Mallorca

U zoekt aldus een vakantiehuis op Mallorca. Omdat u misschien niet zo erg van drukte houdt, is het prettig dat u in het binnenland van het eiland ook erg veel huisjes kunt vinden. U hoeft dus niet in een druk hotel in de Palermo te verblijven. Een auto of fietsen huren is wel erg verstandig zodat u lekker mobiel bent en kunt gaan en staan waar u maar wilt. En als u juist liever wel tegen de drukte aan zit, dan zult u ongetwijfeld bij ons ook een mooi vakantiehuis op Mallorca nabij Palermo kunnen vinden. U kunt direct op de kaart naar de beschikbare huisjes zoeken. Bekijk de recensies en de rating en verklein uw zoekgebied door bijvoorbeeld aan te geven:

  • Hoeveel slaapkamers u wenst,
  • Of u een badkamer met bad of zelfs een sauna wilt hebben,
  • Of uw hond mee mag op vakantie,
  • En of u een privézwembad wenst zodat u niet iedere dag op het strand hoeft te liggen.

Naast het feit dat u natuurlijk lekker bruin wilt worden kunt u ook zo nu en dan een bezoekje brengen aan de baai of de pittoreske Mediterrane dorpjes. En tevens kunt u geweldige wandelingen maken in één van de twee natuurparken.

Het wordt tijd om uw Spaans bij te spijkeren

Natuurlijk spreken ze op de Balearen Spaans. Maar als u deze taal niet beheerst dan zult u het in Engels ook probleemloos redden. We brengen u na het boeken graag in contact met de verhuurder zodat u eventuele details of vragen door kunt geven. Hebt u trouwens nog vragen aan ons? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel tijdens kantooruren met de klantenservice. Dit eiland is erg geschikt voor jongeren die met een grote groep op reis gaan. we denken aan het hele voetbalteam, een studentenvereniging of een vriendgroep die na het behalen van hun examens even lekker los willen gaan. Voor hen bieden we grote groepshuizen aan op dit eiland. Zo kunt u een bungalow vinden waar maar liefst plek is voor 20 personen. Wacht dus niet langer maar reserveer vandaag nog!