Bescherming en zekerheid met TENA Pants

TENA Pants staan bekend als uitstekende incontinentiematerialen en worden dan ook het meest verkocht in Nederland. U kunt er zeker van zijn dat u optimaal beschermd bent tegen doorlekken en dat niemand in uw buurt door zal hebben dat u last hebt van ongewenst urineverlies. Het is mogelijk een probleem waar u zelf moeite mee hebt en dan is prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken dat het wordt opgemerkt. Met TENA Pants kunt u uw dagelijkse bezigheden moeiteloos vervolgen, zonder zelf in gedachten voortdurend met uw urineverlies bezig te zijn. Een prettige oplossing voor een aandoening waar veel mensen mee rondlopen en waar zeker uitstekende producten voor beschikbaar zijn.

Verschillende vormen van incontinentie

Incontinentie komt in verschillende mate en vormen voor, bij zowel mannen als vrouwen. Ook veel ouderen hebben hier last van. Met stressincontinentie verliest u urine zodra u zich inspant, zoals met lachen of niezen. U kunt ook last hebben van aandrangincontinentie, waarbij u voortdurend het idee hebt dat u moet plassen. Zelfs als u maar een beetje lediging van de blaas heeft, wordt u telkens gealarmeerd om naar het toilet te gaan. Met overloopincontinentie ledigt de blaas zich niet voldoende, mogelijk doordat de blaasspier niet genoeg kan samentrekken om de blaas te legen. Met een neurologische blaasstoornis is mogelijk schade aan hersenen, ruggengraat of zenuwen opgetreden. Wat de oorzaak of vorm van uw urineverlies ook is, met TENA Pants bent u altijd verzekerd van optimale bescherming tegen doorlekken.

Bescherming met TENA Pants

TENA Pants zijn specifiek ontworpen om u een droog en beschermd gevoel te geven. De pasvorm is dusdanig afgestemd om ervoor te zorgen dat doorlekken niet mogelijk is. Hiervoor dient u de juiste broekjes te kiezen, die goed aansluiten bij de liezen. Ze sluiten nauw aan op het lichaam, waardoor ze altijd goed blijven zitten. Met de anti-lekrandjes bent u verzekerd van een droge en frisse beleving gedurende dagelijkse activiteiten. Ook is alles in werking gesteld om te voorkomen dat nare geurtjes door het urineverlies optreden. Hiervoor is een specifieke Odour Neutralizer toegevoegd. U weet zo zeker dat niemand zal opmerken dat u urine verliest.

Aangenaam gebruik door zachte materialen

De TENA Pants zijn gemaakt van een zachte stof, waardoor de broekjes aangenaam en comfortabel zitten. Bovendien zijn het wegwerpbroekjes, die na gebruik gelijk kunnen worden weggegooid. U hebt er zo ook na gebruik geen omkijken meer naar. De TENA Pants zijn erop gericht om u een droog en beschermd gevoel te geven. U kunt zo zonder zorgen uw dagelijkse leven vervolgen, zonder dat u telkens bij het urineverlies hoeft stil te staan. Evenmin hoeft u rekening te houden dat bepaalde activiteiten niet meer mogelijk zouden zijn. Met TENA Pants staat u weer volop in het leven, zonder u zorgen te hoeven maken over incontinentie.

Soorten TENA Pants

TENA Pants zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen. Zo vindt u altijd het juist pak dat precies aansluit bij uw lichaamsbouw, voor een uitstekende pasvorm. In het assortiment vindt u uiteenlopende varianten aan broekjes, die de juiste bescherming en veiligheid bieden voor uw urineverlies. U kunt kiezen uit TENA Pants Normal, TENA Pants Plus, TENA Pants Super of TENA Pant Maxi, afhankelijk van de mate van uw incontinentieklachten of fysieke omvang. Alle producten zijn uiterst prettig in gebruik en u kunt altijd rekenen op uitstekende bescherming. Als u regelmatig gebruik maakt van TENA Pants, dan kunt u bij Hulpmiddelonline.nl bovendien extra voordeel krijgen bij aanschaf van meerdere pakken tegelijk. Zo bent u verzekerd van uitstekende producten en hoeft u nooit zonder verzekerde bescherming tegen incontinentie te zitten.